Skip to main content

Lösningar vi erbjuder

Vi skapar trygghet och säkerhet så att du kan lägga fokus på annat. Gör det enkelt för dig själv med våra lösningar.

För din trygghet och säkerhet sedan 2005

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offerter för att underlätta det första steget mot att skydda ditt hem eller företag med ett pålitligt larmsystem.

Hemlarm

Hos Trepo erbjuder vi högkvalitativa hemlarm från ledande tillverkare såsom Crow, Jablotron, Visonic och RCO. Som polis godkända larminstallatörer och samarbetspartner till några av marknadens bästa larmcentraler kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för hemlarm som passar dina specifika behov och budget.

Företagslarm

Vi är engagerade i att säkerställa att ditt företag är skyddat, så att du kan fokusera på det du gör bäst - att driva ditt företag. Så, för att ge ditt företag den säkerhet det förtjänar, välj vårt företag larm.

Övervakningskameror

Investera i en Dahua övervakningskamera är en investering i teknik och ekonomisk effektivitet. " Kontakta oss idag för att få reda på hur en övervakningskamera från Dahua kan gynna dig.

Passersystem

Vi strävar efter att skapa en säker och skyddad miljö för våra kunder. Våra passagesystem bidrar till att förhindra obehörig åtkomst och säkerställa att endast auktoriserade personer får passera, vilket minskar risken för intrång och incidenter.

Läs mer experttips larm och säkerhet

Senaste nyheter, tips och råd från våra larmexperter.